Kies de juiste schoonloop-/droogloopmat

Een schoonloop / droogloopmat is onmisbaar in je huis én je bedrijf. Voor het behoud van de vloer is het van groot belang deze extra goed te beschermen. Vooral vocht en zand zijn grote boosdoeners. Zij bezorgen je niet alleen extra werk, maar zorgen ook voor slijtage en beschadiging van je vloer. Een schoonloopmat / droogloopmat (op maat) is dan de perfecte oplossing!

Maar wat is nu een goede schoonloopmat / droogloopmat? De meeste schoonloop/droogloopmatten zijn gemaakt van een kunstvezel zoals het oersterke polyamide. Het voordeel daarvan is dat binnengelopen vuil tussen de tapijtpolen verdwijnt. De droogloopmatten van katoen nemen alleen het vocht op, deze kun je het best gebruiken in combinatie met een borstelmat. De borstelmat leg je buiten en de droogloopmat binnen.

Twister

Dus wat nu een goede schoon/droogloopmat is, hangt eigenlijk af van je eigen wensen, wat je zelf het prettigst vindt.

Ook erg handig zijn de wasbare schoonloopmatten : vuil geworden deurmatten kun je in de wasmachine op 30 graden wassen! Schoon-/droogloopmat Twister bijvoorbeeld is gemaakt van een sterke kwaliteit polyamide. De deurmat combineert een krachtig absorberend vermogen met trendy kleuren, en is maar liefst in 4 maten verkrijgbaar. Ook op maat, rol 100 cm breed.

Wasbare loper PRESTIGE

Bekijk ons hele assortiment schoonloop/droogloopmatten

Persoonlijk advies?

E-mail:
info@voetenvegertje.nl

Telefoon:
085-0668600

Werkdagen/-tijden:
Ma – Vr / 09:00 – 17:00

Waarom voetenvegertje

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen