Persoonlijk advies?

E-mail:
info@voetenvegertje.nl

Telefoon:
085-0668600

Werkdagen/-tijden:
Ma – Vr / 09:00 – 17:00

Waarom voetenvegertje

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Kun je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

De levertijd van je nieuwe deurmat van voetenvegertje.nl bedraagt tussen de 2-5 werkdagen. Als je voor 16:00 uur een standaard maat besteld dan streven we er naar om deze dezelfde dag nog te verwerken en aan te bieden bij DPD. 

Jazeker, een groot deel van onze standaard matten zijn ook als maatwerk mat te krijgen. Voor een overzicht van al onze deurmatten op maat kun je deze pagina bekijken. 

Op kantoortijden zijn wij telefonisch te bereiken op 085-0668600. Daarnaast kun je ook voor al je vragen een mail sturen naar info@voetenvegertje.nl

Het verschil tussen een schoonloop- en een droogloopmat is dat een schoonloopmat is ontworpen om vuil en stof van schoenen te verwijderen, terwijl een droogloopmat is bedoeld om vocht, zoals water en modder, op te nemen. Over het algemeen worden schoonloopmatten geassocieerd met het verwijderen van vuil, terwijl droogloopmatten vaak worden geassocieerd met het drogen van schoenzolen.

Veel van onze matten kunnen zowel vocht als vuil opnemen. In onze webshop kun je in één oogopslag zien hoe goed onze matten vocht en vuil opnemen. Zo kies je eenvoudig de beste mat voor jou doel. 

Hoewel een deel van onze producten 100% maatwerk zijn, vertrouwen we erop dat je zorgvuldig hebt gemeten. Mocht er onverhoopt toch een meetfout zijn opgetreden, laat het ons dan binnen 14 dagen weten. We zullen samen naar een passende oplossing zoeken binnen redelijke grenzen. Als wij per ongeluk een fout hebben gemaakt bij het maken of verzenden van je deurmat van Voetenvegertje.nl, kun je de mat natuurlijk kosteloos retourneren. Neem daarvoor eerst contact met ons op. Het spreekt voor zich dat de deurmat in dat geval niet gebruikt mag zijn.

Wil jij graag proefstaaltjes ontvangen? Bestel 3 kleuren proefstaaltjes voor 5 euro via: https://voetenvegertje.nl/deurmat-kleurstalen/. Dit bedrag ontvang je retour bij het aanschaffen van een mat. 

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom beperken we het aantal proefstalen tot 3.

Als je de mat van boven bekijkt dan is de maat van boven naar beneden de lengte en de maat van links naar rechts de breedte. 

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen