Persoonlijk advies?

E-mail:
info@voetenvegertje.nl

Telefoon:
085-0668600

Werkdagen/-tijden:
Ma – Vr / 09:00 – 17:00

Waarom voetenvegertje

Retourbeleid

Bij Voetenvegertje.nl streven we ernaar dat je blij bent met je aankoop. Maar als je toch besluit iets terug te willen sturen, dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst. Voordat je een artikel retourneert, vragen we je vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen via info@voetenvegertje.nl. Zo kunnen we je het beste helpen.

Hoe werkt het retourproces?

  • Retourformulier:  Vul het retourformulier onderaan de pagina in. 
  • Verpakken: Zorg ervoor dat je het artikel in de originele staat en verpakking terugstuurt, samen met de bon of factuur die je van ons hebt ontvangen.
  • Maatwerkproducten: Artikelen die we speciaal voor jou op maat hebben gemaakt, kunnen helaas niet geretourneerd worden. Dit komt omdat deze producten uniek voor jou zijn gemaakt en niet opnieuw verkocht kunnen worden.
  • Ongeopende verpakking: Voor sommige artikelen geldt dat je ze alleen kunt terugsturen als de verpakking nog niet is geopend. Dit laten we altijd duidelijk weten.
  • Kosten voor retour: De kosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor jou. Als het retourneren komt door een fout van onze kant, nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Na ontvangst van je retour zullen we het artikel controleren en je aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terugstorten. Mocht er iets niet kloppen of duurt het langer, neem dan contact op via info@voetenvegertje.nl.

Retouradres:
Maddox Invest BV Vijfhoekweg Noord 10
8035 PR Zwolle

Let op: Het is belangrijk dat je de artikelen niet meer gebruikt dan nodig is om te bepalen of je het wilt houden. Als er door meer gebruik schade aan het artikel ontstaat, kan dat invloed hebben op het bedrag dat je terugkrijgt.

We hopen dat alles duidelijk is, maar als je nog vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Een mailtje naar info@voetenvegertje.nl is genoeg.

Onthoud: Je hebt 14 dagen de tijd na ontvangst van je bestelling om te besluiten of je het wilt houden. Maar onthoud ook, maatwerkproducten die speciaal voor jou zijn gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden.

Retourformulier

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen