Twijfel over de kleur? Vraag stalen aan!

Onze webshop is geoptimaliseerd voor gebruik op pc/laptop, tablet en mobiele telefoon, en voorzien van duidelijke foto’s die in detail zijn te bekijken door ze te vergroten.

Maar hoe je het ook wendt of keert, de kleuren op een beeldscherm zijn nooit exact overeenkomstig de werkelijkheid. Bekijk dezelfde afbeelding maar eens op twee of drie verschillende apparaten en de twijfel zal toeslaan welke weergave het best de werkelijkheid weergeeft. Dit komt omdat de gamma-waarde, helderheid, contrast en kleurbalans niet voor ieder scherm op dezelfde waarde staat ingesteld. En bovendien is het ene scherm het andere niet.

Omdat veel van onze producten als maatwerk worden besteld, adviseren wij onze klanten om bij de aanschaf van producten waarbij de kleur nauw komt kijken eerst stalen aan te vragen. Maatwerk wordt namelijk – zoals het woord al zegt – per bestelling op maat gemaakt en kan daarom niet worden geretourneerd of geruild. En niets is vervelender dan bij aflevering te constateren dat de kleur afwijkt van de verwachting en niet past in het interieur. Ook voor ons, want hoe zeer het ons dan ook spijt dat het gekochte product niet naar wens is, maatwerk kunnen wij nu eenmaal niet retour nemen.

Vandaar dus het advies om vooraf stalen aan te vragen. Het aanvragen van een proefstaal is gratis.

Houd er wel rekening mee dat bij natuurproducten zoals kleden van sisal en zeegras de werkelijke kleur ook iets van de staal kan afwijken. De natuur produceert nu eenmaal niet op kleurnummer.

Persoonlijk advies?

E-mail:
info@voetenvegertje.nl

Telefoon:
085-0668600

Werkdagen/-tijden:
Ma – Vr / 09:00 – 17:00

Waarom voetenvegertje

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen