Gooi de loper uit voor uw klant

Er komt heel wat kijken bij de look & feel van een webshop. Als bezoeker merk je daar uiteraard niet veel van, maar details kunnen het verschil betekenen tussen succes en mislukking. Een blokje tekst links in plaats van rechts op de pagina, een tekst in groen of in blauw, de wijze van navigatie, het doet blijkbaar iets met het onderbewustzijn van de bezoeker waardoor deze uiteindelijk wel of niet tot aankoop over gaat.

Ik heb het niet onderzocht, maar voor fysieke winkels zal dit ongetwijfeld ook gelden. Niet voor niets worden miljoenen euro’s gestoken in de inrichting van winkels, de wijze waarop een klant zich door de winkel begeeft en wat waar moet worden uitgestald. Kosten nog moeite worden gespaard om de klant het juiste gevoel te geven en zo tot aankoop te bewegen.

Welkom bezoeker

Wat heeft dit nu met matten en lopers te maken? Nou, misschien wel meer dan u denkt! Iedereen die een gebouw betreedt, of dat nu een winkel, snackbar of ziekenhuis is, passeert daarbij de entreezone en registreert (bewust of onbewust) wat er op de vloer ligt aan matten of lopers. Let er maar eens op, en het zal u verbazen hoe versleten, kapot , saai, vuil en veel te klein deze matten en lopers vaak zijn. De vraag is dan wat een versleten, saaie of te kleine mat doet met het onderbewustzijn? Het zou mij niet verbazen als er de hersenen hier negatieve associaties aan koppelen, bijvoorbeeld “ouderwets”, “achterhaald”, “niet tijdig vervangen”, “niet passend”, “niet uitnodigend” enz.

Het zou wel eens belangrijker kunnen zijn dan u denkt om een uitnodigende, vrolijke, functionele en bij het interieur passende mat op de vloer te hebben liggen bij de ingang van uw winkel of bedrijfspand.

Rode loper

Wij van Voetenvegertje zijn u daarbij graag van dienst met ons brede assortiment schoonloopmatten en droogloopmatten in vele soorten, maten en kleuren. Veel van onze matten zijn op rol verkrijgbaar en zijn in de lengterichting voorzien van een rubberen rand van ongeveer 4 centimeter. In een lengte van enkele meters kunnen deze matten als prima loper gebruikt worden. De klant zal met een prettig gevoel naar binnen lopen over een k(l)eurige loper die past bij het interieur. Bij sommige winkels zie je letterlijk de rode loper uitgerold buiten liggen. Als dat niet uitnodigend is!

Bij ons kunt u bij veel maatwerk matten ervoor kiezen om de snijranden laten voorzien van een zelfde rubberen randje als aan de zijkant, zodat de schoonloop- of droogloopmat rondom is afgewerkt. Om die manier zijn grote matten op maat te verkrijgen die er uit zien als een kant en klaar gekochte mat. Dat ziet er niet alleen netter uit maar zorgt er ook voor dat de mat langer mee gaat.

Een prettige bijkomstigheid van de juiste matten is uiteraard dat u de vloer mooi schoon houdt. Het advies is dan ook om bezoekers bij binnenkomst eerst over een mat of loper met een borstelende werking te laten lopen en daarna over een droogloopmat. Op die manier wordt eerst het vuil van het schoeisel verwijderd en wordt vervolgens (als het buiten nat is) het vocht opgenomen.

Voor zakelijk gebruik adviseren wij matten die geschikt zijn voor intensief gebruik. Denk hierbij aan schoonloopmat Passage of de kunststof borstelmat Astro Turf. Wilt u uw klanten ook buiten al uitnodigen om een kijkje in uw winkel te nemen, dan is bijvoorbeeld buitenmat Spaghetty daarvoor zeer geschikt.

Persoonlijk advies?

E-mail:
info@voetenvegertje.nl

Telefoon:
085-0668600

Werkdagen/-tijden:
Ma – Vr / 09:00 – 17:00

Waarom voetenvegertje

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen