Inloopmat op maat kiezen

Een inloopmat op maat van Voetenvegertje.nl is de beste manier om uw vloer te beschermen en uw woning schoon en hygiënisch te houden. Een goede inloopmat voorkomt dat vocht en viezigheid naar binnen worden gelopen en zorgt ervoor dat uw schoonmaakwerk niet teniet wordt gedaan. En wist u dat een goede inloopmat helemaal niet veel hoeft te kosten?

Inloopmat op maat gezocht?

Als u op zoek bent naar een inloopmat op maat, bent u op de juiste website aanbeland. Voetenvegertje.nl heeft een groot assortiment inloopmatten op maat tegen hele lage prijzen. In onze visie hoort een goede inloopmat veelzijdig te zijn. Een inloopmat op maat moet namelijk zowel water opnemen als vuil weghalen.

Het basismateriaal van een inloopmat bepaalt waar de nadruk bij een inloopmat op ligt. Wilt u een inloopmat op maat met een schrapende functie, dan kunt u het beste een inloopmat met harde vezels kiezen. Harde vezels zijn doorgaans groter en ruwer dan zachte vezels en borstelen hierdoor zeer efficiënt vuil weg onder schoenen. Een harde inloopmat op maat is dan ook een goede keuze om buitenshuis te gebruiken.

Hoe harder en dikker de vezels van een inloopmat echter zijn, hoe minder vezels de inloopmat in zijn totaliteit bevat. Een inloopmat met minder vezels neemt doorgaans minder vocht op dan een inloopmat met meer vezels. Harde inloopmatten op maat zijn dan ook minder vochtabsorberend dan zachtere inloopmatten. Ze nemen weliswaar nog steeds vocht op, maar zijn hier minder in gespecialiseerd dan een zachte inloopmat op maat.

Voordelige inloopmat op rol bij Voetenvegertje.nl

Daar waar harde inloopmatten relatief weinig water absorberen, blinken zachtere inloopmatten in dit opzicht uit. Zachtere vezels zijn minder groot en dunner dan harde vezels, waardoor een zachte inloopmat in totaal een grotere oppervlakte aan vezels bevat. Hierdoor is het vochtabsorberend vermogen van een zachte inloopmat op maat veel groter dan bij een hardere inloopmat. Een zachte inloopmat op maat is dan ook ideaal om binnenshuis te gebruiken.

Elk voordeel heeft zijn nadeel, dus dat geldt ook voor zachte inloopmatten. De dunnere en flexibelere vezels in een zachte inloopmat op maat zijn minder stug dan harde vezels en buigen gemakkelijker mee. Hierdoor schrapen ze minder effectief modder, zand en andere viezigheid onder schoenen vandaan. Het meeste vuil verwijderen ze nog steeds vrij makkelijk, maar met droge en harde stukjes viezigheid hebben ze meer moeite dan een harde inloopmat op maat.

Grote collectie inloopmatten op maat per meter

Het combineren van een zachtere inloopmat voor binnen en een hardere inloopmat voor buiten is vaak het meest effectief om uw woning schoon te houden. Voetenvegertje.nl verkoopt beide typen inloopmatten op maat per meter, zodat u helemaal vrij bent in uw keuze.

Ons brede assortiment inloopmatten op maat onderscheidt zich door een hoge kwaliteit gekoppeld aan opvallend lage prijzen. Bovendien bezorgen wij uw bestellingen al binnen slechts 3 werkdagen bij u thuis. Wilt u meer weten over onze inloopmatten op maat? Bekijk dan hier onze brede collectie.

Persoonlijk advies?

E-mail:
info@voetenvegertje.nl

Telefoon:
085-0668600

Werkdagen/-tijden:
Ma – Vr / 09:00 – 17:00

Waarom voetenvegertje

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen