Deurmat op maat kiezen

Een schoon en hygiënisch huis is prettig om in te leven. Toch lopen we dagelijks ongewild veel vocht en viezigheid naar binnen, waardoor de levensduur van de vloer vermindert en het huis weer extra schoongemaakt moet worden. Een deurmat op maat ontneemt u deze zorgen en is bovendien goedkoper dan u denkt.

Goedkope deurmatten op maat

Zoekt u al enige tijd naar een voordelige deurmat op maat? Voetenvegertje.nl helpt u uit de brand en biedt u een groot aanbod aan goedkope deurmatten op maat. Handig om te weten is dat een deurmat twee functies dient te hebben. Enerzijds moet een deurmat water absorberen en anderzijds moet een deurmat viezigheid verwijderen.

Per deurmat op maat verschilt het specialisme. Een deurmat gemaakt uit harde, synthetische vezels heeft vaak een sterk borstelende functie. Viezigheid wordt efficiënt onder schoenen weggeschraapt omdat de harde vezels groot en stug zijn. Een harde deurmat op maat is dan ook een betere optie voor toepassingen buitenshuis dan een zachtere deurmat op maat.

De kracht van harde deurmatten vormt tegelijkertijd echter ook de zwakte. Hoe groter en harder de vezels namelijk zijn, hoe minder vezels er op de deurmat passen. Dit is jammer, want een deurmat met minder vezels absorbeert minder water dan een deurmat met zachtere vezels. Een harde deurmat op maat neemt nog steeds wel water op, maar dit is aanzienlijk minder dan bij een zachtere deurmat op maat.

Deurmatten binnen bij Voetenvegertje.nl

De voordelen en nadelen van een zachte deurmat op maat zijn precies andersom. Zachte deurmatten bevatten dunnere synthetische vezels, waardoor er op de deurmat simpelweg meer vezels passen. Dit verhoogt het water absorberende vermogen van zachte deurmatten vergeleken met hardere deurmatten enorm. Een zachte deurmat op maat is dan ook de beste keuze als u de deurmat binnen wilt gebruiken.

De dunne vezels van zachte deurmatten hebben echter ook een keerzijde. De buigzame en zachte vezels zijn te flexibel om harde stukjes vuil effectief onder schoenen vandaan te borstelen. Nat vuil zal geen enkel probleem vormen, maar opgedroogde stukken modder en zand kunnen lastig zijn. In dit opzicht moet een zachte deurmat op maat dan ook zijn meerdere erkennen in een hardere deurmat.

Deurmat op rol nodig?

Of u nu een zachte deurmat voor binnen of juist een harde deurmat voor buiten wilt, Voetenvegertje.nl verkoopt alle soorten deurmatten die u nodig kunt hebben. Wist u trouwens al dat een combinatie van beide typen deurmatten het beste werkt om vuil buiten te houden?

Wij voeren een ruime collectie kwalitatief hoogwaardige deurmatten op maat die ook nog eens laag geprijsd zijn. Bovendien krijgt u uw deurmat op maat na bestelling binnen slechts 3 werkdagen thuisbezorgd. Nieuwsgierig naar onze deurmatten op maat? In onze webwinkel vindt u ons grote assortiment. Houdt u bij het bepalen van de lengte een marge aan, dit omdat de matten machinaal gesneden worden. Zo weet u zeker dat de mat groot genoeg is.

Persoonlijk advies?

E-mail:
info@voetenvegertje.nl

Telefoon:
085-0668600

Werkdagen/-tijden:
Ma – Vr / 09:00 – 17:00

Waarom voetenvegertje

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen