Vento 160×230 cm

Tijdelijk voor
137,50

Specificaties

  • Stijlvol vloerkleed voor buiten
  • Onderhoudsarm
  • Kan ook binnen gebruikt worden

Omschrijving

Maak je buitenruimte compleet met het Vento buitenvloerkleed. Dit elegante kleed is verkrijgbaar in vier verleidelijke kleuren: bruin, terra, beige en paars, waardoor je altijd de perfecte match vindt voor jouw terras of tuin.

Met afmetingen van 160×230 cm en een hoogte van slechts 2,5 mm is Vento zowel subtiel als stijlvol. Het is vervaardigd uit een robuuste mix van polyester en polypropyleen, wat zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, zelfs in de meest veeleisende weersomstandigheden.

Vento is ontworpen om een extra element van sfeer en comfort toe te voegen aan elk buitenverblijf. De kleuropties en het moderne weefpatroon verhogen de esthetische aantrekkingskracht van je buitenomgeving.

Kies voor het Vento buitenvloerkleed om je tuin of terras een verfijnde touch te geven. Bestel nu en transformeer je buitenruimte in een oase van stijl en comfort.

Let op: Mogelijke maatafwijking van 2% bij deurmatten op maat. Matten worden met extra lengte geleverd. Vragen? Neem contact op of bekijk onze voorwaarden.

Gratis verzending

Vanaf €75 orderwaarde

Specialist in maatwerk

Kies je gewenste afmetingen

Snelle verzending

Binnen 2 werkdagen verzonden

Beste prijs-kwaliteit

Lage prijs voor de beste kwaliteit

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen