Borstelmat Outline 50x80cm – Bruin

Vanaf
69,95

Specificaties

  • Robuuste Deurmat
  • Schrappende werking door borstels
  • Volledig waterdoorlatend
  • Solide basis
Vochtopname
1/5
Vuilopname
3/5

Omschrijving

De absolute topper in buitenmatten!

De Outline is misschien wel de beste mat voor buiten. Deze hoogwaardige, ijzersterke buitenmat is voorzien van harde borstels, en daardoor bijzonder geschikt voor entrees zoals voordeuren, garagedeuren en achterdeuren. De borstels zorgen er met hun uitstekende schrapende eigenschappen voor dat al het grove vuil van de schoenen wordt geborsteld. De ruimtes tussen de rijen borsteltjes zorgen er voor dat het vuil/zand onder de mat terecht komt en niet in de mat achterblijft.

De Outline is geschikt voor elk seizoen en kan het hele jaar zonder probleem buiten blijven liggen. Het beste combineer je deze buitenmat met een vocht opnemende binnenmat zoals de Majestic of de Aqualuxe. Zo houd je zand én vocht weg van je vloer.

Onderhoud buitenmat Outline:
Deze “smartscraper” is zeer gemakkelijk in onderhoud. Af en toe de mat even van zijn plaats halen en het vuil dat er onder ligt met een bezem wegvegen. Als er blaadjes of gras tussen de borsteltjes zit kun je dit eenvoudig met dezelfde bezem weghalen (veeg in de in de lengterichting). Mocht de mat echt vies of stoffig zijn, even afspuiten met de waterslang en klaar! Voor extreem vuil is schoonmaken met een sopje van water en zeep voldoende. 

Let op: Mogelijke maatafwijking van 2% bij deurmatten op maat. Matten worden met extra lengte geleverd. Vragen? Neem contact op of bekijk onze voorwaarden.

Gratis verzending

Vanaf €75 orderwaarde

Specialist in maatwerk

Kies je gewenste afmetingen

Snelle verzending

Binnen 2 werkdagen verzonden

Beste prijs-kwaliteit

Lage prijs voor de beste kwaliteit

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen