Misschien ken je de naam Hamat wel. Of je nu trapmatten wilt kopen bij de Praxis of deurmatten bij de Gamma, het zijn vrijwel zeker trapmatten of deurmatten van Hamat. Ook de displays met kokosmatten en deurmatten die je in de winkelstraat en in winkels tegenkomt, zijn vrijwel zonder uitzondering afkomstig van Hamat.

Hamat = kwaliteit

Ook de meeste producten in onze webshop zijn afkomstig van Hamat, een Nederlands bedrijf uit Genemuiden dat zijn producten in meer dan 50 landen levert. Hamat matten kopen betekent kwaliteit kopen. Dat is voor u én ons belangrijk, want wij streven naar een optimale klanttevredenheid. Onze korte lijntjes met Hamat zorgen ervoor dat vragen snel worden beantwoord, of het nu gaat over specifieke vragen over matten of traptreden of over de levering. Dat kunnen wij net zo goed, zo niet beter dan de Praxis of Gamma. Bij ons ben je geen nummer, wij nemen de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren en informeren.

Uit voorraad snel thuis geleverd

Alle producten zijn uit eigen voorraad leverbaar en worden snel thuis geleverd. Hamat beschikt over moderne machines die maatwerkproducten van de rol vrijwel op de centimeter nauwkeurig afsnijden. Het volledig geautomatiseerde magazijn kan maar liefst 16.700 pallets bevatten. Alles wordt efficiënt en snel afgehandeld.

Groot assortiment

Hamat levert een enorm breed assortiment producten, de meeste in diverse eigentijds kleuren. Zowel voor consumenten (thuisgebruik) als in zware kwaliteit voor bedrijfsmatig gebruik. In onze shop vind je onder andere de volgende producten:

Binnenmatten
Droogloop / schoonloopmatten
Wasbare deurmatten
Buitenmatten
Kokosmatten
Lopers
Traptreden / trapmaantjes

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen