Toont alle 7 resultaten


Bestel je kokosmat op maat voordelig bij Voetenvegertje.nl

Op deze pagina vind je ons assortiment kokosmatten op maat.

Kokosmatten worden meestal binnenshuis gebruikt omdat ze slecht tegen vocht kunnen. Onder een afdak of andere overkapping kunnen ze echter ook prima buiten gebruikt worden, zolang ze maar niet vochtig worden. Kokosmatten nemen vuil goed op door hun borstelende werking maar zijn minder goed in het opnemen van vocht. Voor een optimale vochtopname kies je het best een droogloopmat van katoen

Kokosmatten op maat kopen

Veel van onze kokosmatten van de rol te koop. Hierdoor kunnen wij - uitgaande van de beschikbare rolbreedtes - kokos in iedere gewenste lengtemaat leveren! 

Kokos is met behulp van een lineaal en een scherp stanleymes makkelijk zelf op maat te snijden. Bestel je kokos op rol op die in een uitsparing in de vloer te leggen, hou de maat dan wel ruim aan. Probeer niet exact op maat te bestellen in de veronderstelling dat het wel zal passen!  Speciaal voor uitsparingen leveren wij kokos in diverse hoogtes, waarbij de kokosmat van 18mm de standaardmaat is. Deze is in 4 breedtes leverbaar en ook nog eens in 6 verschillende kleuren. Het gaat hier om een kwaliteitsproduct van het merk Ruco welke ook nog eens zeer voordelig geprijsd is!

Bij ons vind je alleen kwaliteitsmatten van Nederlandse bodem. Dat staat garant voor jarenlang gebruik.